PAY Attention to
Payten Hackathon!

Kompanija Payten bavi se pružanjem rešenja u platnoj industriji za ne-finansijske i finansijske institucije.

Široka ponuda softvera I hardvera koje kompanija razvija obuhvata rešenja vezane za eCommerce, mPayments, Processing kao i ATM i POS. Payten isporučuje softver i usluge uključujući autsorsing i opremu, obezbeđujući najviši nivo stručnosti, održavanja i podrške kroz ceo portfolio.

Kompanija Payten članica je Asseco South Eastern Europe grupe (ASEE), vodećeg IT provajdera u regionu jugoistočne Evrope u prihodima koji proističu iz sopstvenog softvera i usluga.

O Hackathon-u

Naš Payten payment Hackathon je događaj koji okuplja programere, inženjere I druge stručnjake sa ciljem zajedničkog razvijanja softverskih rešenja za određeni problem ili izazov.

Učesnici imaju priliku da pokažu svoje veštine kao I da ih unaprede.

Ukoliko imaš preko 18 godina, studiraš, voliš da programiraš ili jednostavno imaš neku zanimljivu ideju koju do sada nisi imao prostora da predstaviš, naš payment hackathon je prava prilika za tebe!

stirodur-slova-1-scaled.jpg
Stručni žiri obratiće pažnju na:

Koncept Hackathon-a

Sa svojim timom koji broji od 3 do 5 članova, imaćeš 48 sati da radiš na razvoju aplikacije, a potom je prezentuješ na tebi svojstven način uz neograničenu maštu, pred našim žirijem.

Stručni žiri obratiće pažnju na:
DSC08155-1-scaled.jpg

Podrška tokom projekta:

Znamo koliko je važna uloga mentora i podrška u celokupnom procesu .

Na sve smo mislili, zato ne brini!

Za sva pitanja i nedoumice tokom razvoja projektnog zadatka, biće vam na raspolaganju sjajni Payten mentori, kao i mentori iz naših partnerskih kompanija, koji jedva čekaju da prenesu znanje i podele svoje iskustvo.

Nagrade:​

Svi učesnici dobijaju poklone, međutim prva 3 tima koja se najviše istaknu sa svojim zadacima, dobijaju vredne novčane nagrade.

Tokom celog procesa pratimo timove i njihov rad, pa osim samog projektnog zadatka nagrađujemo i one koje svoju kreativnost pokazuju i kroz društvene mreže.

#paytenhackathon

Hackathon Vol. 1 (2022)​

1-282-scaled.jpg

Proglašenjem pobednika u Muzeju nauke i tehnike završen je prvi hakaton koji je organizovala kompanija Payten, regionalni IT lider u oblasti bezgotovinskih plaćanja.

1-282-scaled.jpg

Od ukupno 12 izabranih ekipa, najbolje plasirano rešenje za razvoj aplikacije za Android POS kreirao je tim,, Sputnik”, u čijem sastavu su bili: Stefan Milosavljević, Cvijetin Mlađenović i Marko Đorđić i koji su osvojili 4.000 evra.

Drugoplasirana ekipa ,,Srećan kraj”, koju su činili Stevan Adžić, Miloš Kecojević, Stefan Branković, Mateja Milojević i Dušan Todorović, dobila je 2.000 evra, dok je trećeplasirani tim ,,Elev4tor u sastavu Stefan Savić, Mia Vučinić, Teodora Glišić, Ognjen Perović osvojio 1.000 evra.

Partneri događaja

Hackathon Vol. 2 (2023)​

DSC07622-1-scaled.jpg
DSC07622-1-scaled.jpg
DSC07799-scaled.jpg
DSC09229-scaled.jpg

Drugi po redu payment hackathon izazvao je veliko interesovanje a u uži izbor I u samo takmičenje ušlo je 9 probranih ekipa koje se takmičilo u Zoom Studio-u.

Pobedu i nagradu od pola miliona dinara odnela je ekipa „mTriam“, u čijem sastavu su bili Katarina Krneta, Aleksandar Spasojević, Aleksandar Jovanović, Stefan Vučić i Petar Stojanović.

Ovo je bilo sjajno iskustvo za sve nas! Organizacija samog hakatona je bila odlična, a saradnja sa mentorima i više od očekivane. Dobijali smo odgovore na pitanja u 4 sata ujutru! Svima bismo preporučili da se prijave na sledeći hakaton i da se susretnu sa stručnjacima koji se već bave onim što će sutra biti naš poziv” – izjavili su članovi pobedničkog tima „mTriam“.

Drugoplasirana ekipa ,,IT girls”, koju su činile Anja Stanić, Tina Tomanović, Tanja Gavrić, Tijana Jakšić i Irina Šević, dobila je 300.000 dinara, trećeplasirani tim „CTRL, ALT, DEFEAT“ u sastavu Anja Ivanović, Milovan Samardžić, Marija Andrić i Milica Vasović osvojio je 200.000 dinara, dok je tim „Coding Lyoko“, koji su činili Aleksandar Bubalo, Marko Mijailović, Nevena Tomić i Časlav Petronić, osvojio 100.000 dinara.

Kompanija Payten je i ove godine imala podršku partnera CastlesTechnology i Delhaize Srbija, a ove godine pridružila se i kompanija Visa.

Partneri događaja

Ako još uvek razmišljate da se prijavite...

Kako da postanete deo našeg takmičenja?

Pratite nas na društvenim mrežama LinkedIn i Instagram, a mi ćemo blagovremeno objaviti sve informacije o održavanju Payten Hackathon Vol 3! #paytenhackathon

Kada otvorimo prijave, okupite svoj tim i u nekoliko klikova popnite formu koja će biti dostupna na sajtu i upload-ujte svoj ažuriran CV.

Nakon što uradimo selekciju i odaberemo timove, javićemo sve potrebne detalje o našem prvom susretu na kome ćemo podeliti sve neophodne informacije o samom zadatku i pravilima takmičenja.